Всеукраїнська профспілка захисників України, спортсменів та працівників сфер

Федерація профспілок України
ангел_круг

ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, СПОРТСМЕНІВ

та працівників сфер

Змагання з боксу в спеціалізованій загальноосвітній школі “Логос”

Завершилися змагання з боксу в спеціалізованій загальноосвітній школі “Логос” при підтримці “Всеукраїнської профспілки спортсменів, працівників сфер фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання”. Понад ста учасників – дітей членів нашої профспілки приймали участь у змаганнях за медалі та солодкі призи. Почесними гостями нашого спортивно-дитячого івенту були – голова Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, капітан національної збірної України “Ігри Нескорених” Іван Рудий; Перший заступник Голови Державної Агенції з розвитку туризму України Кирило Домбровський та народний депутат України, Віце Президент федерації Боксу України Андрій Стріхарський.Окрему подяку голова профспілки Сергій Бизов висловив клубу ,,Добро,, на чолі з Віталієм Блюміним за професійну організацію спортивних заходів та популяризацію спорту в Україні.

💪 Подібні спортивні заходи, сприяють фізичному розвитку та оздоровленню нашої молоді у складний час світової пандемії.Голова профспілки Сергій Бизов вітає наших майбутніх чемпіонів зі святом Святого Миколая!
🇺🇦 Об’єднуйтесь, разом ми – сила!